Кристина Ричи сподели, че отсъствието от дома по време на снимките

...
Кристина Ричи сподели, че отсъствието от дома по време на снимките
Коментари Харесай

Кристина Ричи: Дъщеря ми не ме познаваше, нямахме връзка

Кристина Ричи показа, че отсъствието от вкъщи по време на фотосите на Yellowjackets е повлияло на връзката й с щерка й Клеопатра, която навърши 2 години през декември.

" Миналата година пътувах напред-назад до Ванкувър за Yellowjackets . Тя не ме познаваше. Нямахме връзка. Така че това беше доста разстройващо “, сподели тя.

Баща на дребното дете е брачна половинка й Марк Хамптън . Тя също е майка на наследник - Фреди от някогашния й съпруг Джеймс Хердеген, написа People.

" На децата ми не им харесва, когато пътувам. Когато ме няма, се пробвам да взема сина си със себе си, доколкото мога “, сподели тя, като означи, че пътуванията по работа с цялото й семейство могат да бъдат скъпи.

" Ако сте постоянен сериал, би трябвало да плащате за всичко, тъй че не мога... всякога, когато се качвам и слизам, не мога да платя за четирима души, четири полета, знаете ли, и стаите от които ще се нуждаете и всичко останало... просто е прекомерно скъпо да пътувате с всички от самото начало “, сподели Ричи.

Майката на две деца добави, че макар че салдото сред работата и персоналния живот е " сложен “, тя се пробва да го " ръководи “ по най-хубавия метод.

Кристина Ричи и нейното семейство честват Хелоуин. КРИСТИНА РИЧИ/ INSTAGRAM

 Кристина Ричи приканва почитателите да " имат вяра на жертвите “, до момента в който приказва за " персонален опит “ с мъже, които са били " насилници частно “

" Опитвам се да се връщам толкоз постоянно, колкото мога “, сподели Ричи. " Мисля, че в действителност нещото, което научих, изключително със сина ми, е да го разбърквам с работата си. Защо той не може да пристигна през уикенда на конгрес и да види какво е? “

Въпреки че Ричи сподели, че това, че Фреди прави неща като да прави фотоси за нея на конгреси, е било " положително “, тя уточни, че прекарването на време с него, когато е бил по-млад, е било друго.

" Има някои неща, като да вземем за пример синът ми в никакъв случай не е бил обучаван за сън, тъй като трябваше да се върна на работа, когато той беше на 2 месеца “, сподели тя.

Ричи сподели, че някогашният й брачен партньор " не би ми оказал помощ с нищо " и си спомни, че Фреди е спал в едно легло с нея, " единствено с цел да спи задоволително, с цел да може да работи на идващия ден ".

Кристина Ричи като Мисти в сезон 2 на " Жълтите жилетки ". КЕЙЛИ ШВЕРМАН/SHOWTIME

Въпреки че Ричи също трябваше да се върне още веднъж на работа, когато Клео беше на 2 месеца, тя означи, че Хамптън направи преживяването " доста по-лесно “.

Никога не пропускайте история — регистрирайте се за  безплатния всекидневен бюлетин на PEOPLE,  за да сте в крайник с най-хубавото от това, което PEOPLE може да предложи, от вести за звезди до завладяващи истории, които интересуват хората. 

" Отидох и снимах в сряда в Румъния, когато тя беше на 2 месеца, и Марк правеше всяка една нощ по цяла нощ. Сякаш просто спах и работех на идващия ден и това направи голяма разлика. Този път беше доста по-лесно в близост. Знаеш ли, би трябвало да имаш добър подкрепящ сътрудник ", сподели тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР